La inscriere EXTRAS REVISAL – Raport SALARIAT este OBLIGATORIU!

ART.21 ÔÇô Condi┼úii de baz─â.Condi┼úii de ├«nscriere

(1)ÔÇôPoate deveni membru al C.A.R. orice persoan─â,cet─â┼úean al Rom├óniei sau Uniunii Europene, membru al asocia┼úiei,┬á pe baza cererii individuale benevole, de la v├órsta de 18 ani ├«mplini┼úi la data ├«nscrierii, cu condi┼úia s─â fie salariat sau s─â aib├ú venituri de natur─â salarial─â dovedibile sau s├ú fie pensionar,producator agricol,profesie liberal├ú,etc…

Cererile de înscriere vor fi însoţite în mod obligatoriu de cupoanele de pensie sau de adeverinţe de salariat la zi .

(2)ÔÇôPrimirea ca membru al C.A.R. se aprob─â sau se respinge de Consiliul Director ├«n prima ┼čedin┼ú─â de lucru pe baza analizei cererilor de ├«nscriere.

(3)ÔÇô├Änscrierea se ├«nso┼úe┼čte de achitarea unei taxe de inscriere al c─ârui cuantum sau procent este stabilit de Consiliul Director func┼úie de adeverin┼úa de venit sau cuponul de pensie , concomitent cu primirea unui carnet de membru.Taxa de ├«nscriere este nereturnabil─â.

(4)ÔÇôTransferul de la alte case de ajutor reciproc cu tot fondul depus este socotit ca o nou─â ├«nscriere.

(5)ÔÇô┼óin├ónd cont de ├«nscrierea familial─â ┼či av├ónd la baz─â fi┼ča de membru asociat , ├«n C.A.R. ├«nscrierea se poate face pentru cei doi so┼úi legitim c─âs─âtori┼úi pe fi┼če separate , cu taxe de ├«nscriere separate ┼či cu capitaluri sociale separate.

(6)-Consiliul Director, prin Inspectorul de Credite sau functionarii de la ghiseu, poate solicita date suplimentare la ├«nscriere referitoare la bonitatea celui in cauz├ú, executari silite in derulare , etc…