Viața ne poartă în toate colțurile lumii și de multe ori regretul că nu avem posibilitatea de a aprinde măcar o lumânare la mormântul celor dragi ne copleșește.Unirea Tecuci încearcă prin serviciul externalizat de îngrijire morminte/monumente funerare să aline o parte din această suferință.

Știm că vă doriți să ajungeți măcar odată pe an la mormântul mamei, al tatălui, a bunicii sau bunicului… și că vremurile nu vă permit.Tocmai de aceea prin intermediul s.c. Funerare Unirea s.r.l. din Tecuci am creat serviciul de îngrijire morminte/monumente funerare care cuprinde , în mare , următoarele (cerințe proprii sunt trecute în Contract):

-toaletare mormânt de două ori pe an -în preajma Paștelui și în preajma Crăciunului

-depunere candelă de două ori pe an cu durată de ardere 12 ore

-consultanță telefonică WhatsApp,Signal,Skype…

-orice altă solicitare care va fi prinsă în Contract

-vizită virtuală la mormânt

Îngrijire mormânt
Îngrijire mormânt sau monument funerar

Este bine de știut că potrivit Legii nr. 71 din 3 iunie 2011 pentru punerea în aplicare a Legii nr.287/2009 privind Codul Civil , mai precis Articolul 82^1(1)Drepturile asupra locurilor de veci/înhumare din cimitire, dobândite în condițiile legii, se transmit, indiferent de natura lor juridică, prin succesiune și acte juridice între vii cu titlu gratuit.”

Astfel că drepturile de concesiune asupra locurilor de veci trebuie declarate la notar cu ocazia procedurii succesorale notariale pentru a fi incluse in certificatul de moștenitor.

Pentru Contract sunati la 0040236820355 sau 0040236820150 sau 0040787746466 (număr și de WhatsApp)

(butonul din dreapta jos)