Paște 2024: Programul Special al Asociației „UNIREA” Tecuci

Într-adevăr, sărbătorile pascale sunt un moment ideal pentru reflecție și reînnoire. Paștele este nu doar o sărbătoare religioasă profundă, ci și o ocazie de a petrece timp alături de cei dragi, de a împărtăși bucuria împreună și de a celebra tradițiile. În acest spirit, și Asociația A.A.R.D.-C.A.R. „UNIREA” Tecuci își ajustează programul de funcționare pentru a permite atât membrilor personalului, cât și asociaților să se bucure de aceste zile speciale.

Asociația „UNIREA” Tecuci și Spiritul Paștelui

Asociația A.A.R.D.-C.A.R. „UNIREA” Tecuci este mai mult decât o entitate; este o familie și o comunitate care crește și evoluează împreună. Fondată pe principii de solidaritate și sprijin mutual, „UNIREA” Tecuci oferă un cadru de susținere și asistență membrilor săi, nu doar în zilele obișnuite, ci și în momentele critice.

Paștele, cu semnificațiile sale de reînnoire și speranță, este un timp potrivit pentru a ne reaminti de aceste valori. Este un moment în care putem arăta compasiune și generozitate, caracteristici ce sunt în inima misiunii asociației noastre.

Programul Special de Paște

În perioada sărbătorilor pascale, programul nostru va suferi modificări pentru a se alinia cu spiritul și cerințele acestor zile. Astfel, programul de lucru va fi următorul:

  • Miercuri, 1 Mai: Deschis între orele 08.00 și 12.00
  • Joi, 2 Mai: Deschis între orele 08.00 și 12.00
  • Vineri, 3 Mai: Închis, pentru a vă permite să vă pregătiți de sărbătoarea Paștelui
  • Luni, 6 Mai: Închis, oferindu-vă posibilitatea să vă recuperați după festivitățile pascale

În timpul acestor zile libere, dorim să ne asigurăm că membrii noștri nu sunt lăsați fără sprijin. Pentru orice urgențe, cum ar fi situații nefericite de deces, aveți la dispoziție numărul de urgență 0787863991.

Asigurarea Continuității și Sprijinului

Știm că viața nu se oprește, chiar și în cele mai liniștite momente, iar nevoile pot apărea în orice moment. De aceea, conducerea Asociației A.A.R.D.-C.A.R. „UNIREA” Tecuci este pregătită să răspundă apelurilor dumneavoastră. În timp ce vă bucurați de zilele de odihnă, puteți avea încredere că ne pasă și că suntem aici pentru voi.

Un Paște cu Gânduri Bune

În cele din urmă, sărbătoarea Paștelui este un moment de pace și bucurie. În timp ce Asociația „UNIREA” Tecuci se asigură că membrii săi se bucură de suportul necesar, vă încurajăm să vă petreceți această perioadă în liniște și armonie. Este un timp pentru a ne regăsi, pentru a reflecta la ceea ce contează cu adevărat și pentru a întări legăturile care ne unesc.

Asociația „UNIREA” Tecuci vă urează un Paște luminos, plin de căldură și iubire. Haideți să împărtășim lumina acestei sărbători și să ne reamintim de frumusețea comunității și de forța unității.

Paște fericit!