1.Ce este un Plan Funerar prepl─âtit UNIREA?

├Än mare poate fi privit ca o asigurare doar c─â acoperirea se face ├«n totalitate ├«n servicii de tip funerar prestate de furnizori de servicii funerare autorizati de D.S.P. .├Än plus fa╚Ť─â de o asigurare avem o list─â de dolean╚Ťe pe care o completezi singur ╚Öi pe care prestatorul de servicii funerare trebuie s─â le respecte personaliz├ónd astfel o ceremonie pe care ├«n condi╚Ťii normale ╚Ťi-ar organiza-o al╚Ťii.Poate c─â nu face parte ├«nc─â din cultura poporului rom├ón acest lucru dar din ce ├«n ce mai mul╚Ťi oameni ├«╚Öi organizeaz─â din timpul vie╚Ťii ce se va ├«nt├ómpla c├ónd inevitabilul se va produce.├Än plus, ├«╚Ťi asiguri lini╚Ötea sufleteasc─â a ta ╚Öi a familiei at├ót timp c├ót toate detaliile le-ai stabilit singur ╚Öi au fost acceptate de prestator.Mai mult dar mai ales important : pre╚Ťurile stabilite asigur─â, conform Contractului, acoperirea cheltuielilor fa╚Ť─â de infla╚Ťie.

2.Cum pot încheia un Plan Funerar?

Un Plan Funerar prepl─âtit Unirea este un Contract ├«ncheiat ├«ntre p─âr╚Ťi:

-Titular Contract – persoana asigurat─â

-A.A.R.D.-C.A.R. Unirea Tecuci – de╚Ťin─âtor Portofoliu

-un prestator de servicii funerare autorizat D.S.P.

├Än aceste condi╚Ťii exist─â cerin╚Ťe , obliga╚Ťii ╚Öi drepturi pentru fiecare ├«n parte. Exist─â mai multe tipuri de planuri funerare predefinite ca pre╚Ť. Exist─â formularul cu „Doleante specifice” .

Cum le po╚Ťi afla?

Trimite un e-mail prin fomularul de mai jos cu Subiect „Planul Funerar Unirea”

Tipurile de Planuri Funerare prepl├útite Unirea – zona Tecuci – societate prestatoare de servicii funerare autorizata D.S.P. Gala╚Ťi – s.c. Funerare Unirea s.r.l.

    sau folosește Butonul de WhatsApp din dreapta jos pentru a discuta cu un reprezentant Unirea

    sau sun─â la 0236820355 sau 0236820150 pentru am─ânunte.